Ansikte

Zonterapi, ansikte

Hur går det till?

När du kommer till mig första gången så börjar vi med att ta en anamnes vilket innebär att du talar om för mig vad du söker för, hur du mår,  hur länge du har haft dina besvär,  din hälsa och om du äter några mediciner. Jag tar även ett blodtryck. Första gången tar oftast lite längre tid.

Sen får du lägga dig på rygg på massagebänken och jag börjar att behandla/massera mjukt och försiktigt ditt ansikte. Vissa ställen kan ömma mera än på andra ställen beroende på vad du söker för. Jag behandlar ditt ansikte i 45 minuter och sen avslutar jag med chakra balansering vilket innebär att jag håller mina fingrar stilla på några utvalda punkter på ditt ansikte. Att få zonterapi i ansiktet är för en del mer behagligt och avslappnande än att få zonterapi på fötterna. Båda behandlingarna är lika effektiva.

Om du vill så förstärker jag behandlingen med öronakupunktur. Det kan jag göra genom att sätta nålar eller små fröer, magneter, guld eller silver kulor. Jag kan även ge dig elektrisk öronakupunktur.